Femeile din Marea Britanie, scria ieri "The Sun", nu au stiut daca sa se bucure sau sa treaca la atac aparandu-si "teritoriul" la aflarea vestii ca Jennifer Aniston a inceput sa se afiseze tot mai des cu un fost muncitor in cariera, fost boxer, in prezent prezentator de moda de Essex, Paul Sculfor.
Desigur, nota publicatia citata, este placut sa o vezi pe Jennifer alaturi de un tanar frumos si "proaspat", dar ramane de vazut in ce masura a inteles frumoasa actrita de la Hollywood cat de buni si puternici sunt barbatii britanici, pentru a veni in aceasta tara. Oricum, Jen nu este singura dintre vedetele internationale care-si indreapta atentia spre "oameni de rand". Sa luam macar exemplul "cameristei" Jennifer Lopez sau al Sandrei Bullock (foto jos). Partenerul acesteia de viata, Jessy James, este un iscusit mecanic si patronul unui renumit atelier de motociclete, la serviciilor caruia apeleaza numeroase nume sonore de pe coasta de vest a Americii.

Ce le atrage insa pe aceste femei bogate, de succes si renumite la acesti barbati, carora le este mai "la indemana" sa traga un pumn cuiva, decat sa reziste unei sedinte complete de cosmetica? Expertul in domeniul relatiilor interumane, Sam van Rood, crede ca, "deseori, femeile cauta barbati capabili sa le apere. Este o atractie care apare la nivelul instinctelor primare ale oamenilor pesterilor". in plus, spune el, "asemenea barbati vad in aceste personalitati femei simple si vulnerabile".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.