Lynne Spears a declarat ca fiica sa, Britney, a carei imagine a fost grav afectata din cauza incidentelor din ultima perioada, "a inceput sa inteleaga cum stau lucrurile" si incearca sa revina.

"Britney este suparata ca toata lumea a judecat-o foarte aspru pentru greselile pe care le-a facut, greseli pe care poate oricare din noi le-am facut la un moment dat", a declarat Lynne, informeaza examiner.com. in plus, Lynne Spears, pe care Britney a acuzat-o de internarea in clinica de reabilitare, traieste cu speranta ca fiica ei se va ridica si crede ca va avea parte numai de evenimente frumoase in viitor, considerand ca deja lucrurile au inceput sa intre pe fagasul normal.

"Britney Jean Spears este cea mai draguta, cea mai sensibila si cea mai iubitoare dintre copiii mei", a declarat mama artistei, care are impreuna cu sotul ei, Jamie Spears, trei copii.

Insa potrivit ultimelor informatii de pe Daily Mail, lucrurile nu par sa stea chiar asa. Dupa gafe repetate, trase parca la indigo dupa cele ale lui Paris, Spears a avut o perioada de decenta in care lipsa lenjeriei intime nu a mai fost evidenta. Acum insa, Spears pare sa duca dorul fotografiilor nu foarte cuminti cu ea in prim-plan. Dupa o zi de plaja intr-un costum de baie minuscul, artista a trecut la o tinuta de seara destul de indrazneata. Vedeta a optat pentru o rochie verde din satin, dar a uitat ca s-ar putea sa aiba nevoie si de un sutien. in lipsa de lenjerie intima, unul dintre sanii divei a putut fi astfel admirat de milioane de fani. in plus, chiar daca in ultima vreme a trecut prin antrenamente extenuante, se pare ca celulita nu a disparut in totalitate. De aceea, ar trebui sa aiba mai multa grija atunci cand isi expune goliciunea in public, cu atat mai mult cu cat in ultimul timp diva a facut tot mai multe eforturi pentru a redeveni celebra solista care a fost odata.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.