Trupa Hi-Q va sustine astazi la Sala Preoteasa , incepand cu ora 19.00, un concert pro-bono pentru sprijinirea sportivilor romani cu dizabilitati intelectuale.

Spectacolul va avea loc in cadrul ceremoniei de deschidere a Primului Turneu International de Atletism Unificat "SOGII Atletism Unificat pe Echipe", care va avea loc in perioada 14-16 iunie in Bucuresti si va fi organizat de Special Olympics Romania.

Membrii trupei nu se afla la prima colaborarea de acest gen, trupa a mai sustinut si campaniile educationale anti-SIDA "Alege-ti placerea", campanie nationala desfasurata in 2003 in 10 orase din Romania si "Deschide ochii, deschide inima", o serie de concerte si intalniri cu liceenii in cadrul unui amplu turneu alaturi de trupele Class si Impact. Pana in prezent, Hi-Q a lansat pe piata 7 albume, 16 videoclipuri, obtinand mai multe premii muzicale si nominalizari importante. Ultimul album al trupei se numeste Best of - Acustic "De 10 ani va multumim!" prin care Hi-Q multumeste publicului pentru cei 10 ani de sustinere.

"Ca si in anii precedenti, ne face o deosebita placere sa ne implicam in astfel de proiecte. Speram ca recitalul pe care il vom sustine in deschiderea Turneului International de Atletism Unificat sa fie de bun augur pentru sportivii romani care participa la competitiile acestui turneu. Simt ca le vom purta noroc", a declarat Mihai Sturzu, membru al trupei Hi-Q.

in cadrul evenimentului din aceasta seara, vor fi organizate seminarii, competitii de atletism pe echipe, testari FUNfitness si Special Smiles. Echipele participante provin din Austria, Bulgaria, Serbia, Turcia, Ungaria si Romania.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.