Actrita Drew Barrymore isi va imprumuta vocea pentru pelicula "South of the Border", intr-o comedie cu animale vorbitoare, alaturi de vedete precum Andy Garcia, Salma Hayek sau Placido Domingo, potrivit hollywoodreporter.com.
Pelicula este povestea unei cateluse chihuahua din Beverly Hills, pe nume Chloe (Barrymore), obisnuita sa se plimbe intr-o geanta. In timp ce se afla in Mexic, in vacanta, catelusa se pierde si apeleaza la prietenii sai pentru a o ajuta sa ajunga acasa. Andy Garcia va interpreta un ciobanesc german, care a fost concediat din politie pentru ca si-a pierdut mirosul, iar Salma Hayek va fi spiritul care o ajuta pe Chloe sa-si gaseasca adevarata origine. Pelicula este o comedie, productie Walt Disney Pictures, si va fi regizata de Raja Gosnell. Barrymore, care a jucat recent in "Muzica si versurile", alaturi de Hugh Grant, si-a mai imprumutat vocea si in trecut pentru pelicule precum "Curious George" sau pentru serialul tv "Family Guy".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.