Banii, notorietatea, femeile, vacantele exotice, cadourile scumpe sint doar citeva dintre roadele culese de fotbalisti. Pentru a avea acces la toate aceste facilitati, reteta e simpla: trebuie sa-ti stabilesti un plan de bataie si sa vinezi un fotbalist.

De ani buni, in Romania, fotbalistii mediatizati prin prisma performantelor realizate pe stadion sau a vietii amoroase, au devenit tinta nimfelor din showbiz, aspirante la statutul de sotii de fotbalisti. Fie ca i-au agatat in diferite localuri, sau chiar pe stadion, dupa meciuri, putine sint fetele care isi vor vedea visul implinit, acela de a se marita cu un fotbalist. Nu putine sint cazurile cind unui expert al balonului rotund i-a cazut cu tronc un manechin, lumea modei fiind, de asemenea, un domeniu din care fotbalistii isi racoleaza iubitele sau amantele. Vedeta Antenei 2, Diana Munteanu, va deveni in mai putin de doua saptamini sotie cu acte in regula. De doi ani, apetisanta blonda si-a gasit fericirea in bratele dinamovistului Claudiu Niculescu. Idila s-a infiripat in urma unei intilniri, intr-un club bucurestean. Ulterior, blonda a avut de indurat minia Lidiei, fosta sotie a lui Claudiu, care nu s-a impacat usor cu ideea divortului si cu pierderea unor sume importante de bani. E drept ca pensia alimentara platita de fotbalist celor doi copii are destule zerouri in coada, astfel incit fosta sotie tot a tras ceva foloase in urma casniciei de opt ani cu Niculescu. Revenind la Diana, trebuie mentionat ca, inca de la debutul ei in showbizul autohton, a fost atrasa de fotbalisti. Adrian Mutu, Iulian Miu, Rica Neaga au facut parte din trecutul amoros al viitoarei doamne Niculescu. In acea perioada, balaia vedeta tv se plingea ca este urmarita de ghinion si ca relatiile ei se termina mult prea repede. Ceva mai stabile au fost idilele cu Lucian Becali si tenismanul Dinu Pescariu. Intr-un final, se pare ca norocul i-a suris. Si-a gasit tot un fotbalist, dar care o va lua si de nevasa. Nunta se va desfasura la Palatul Snagov, la 24 iunie.

Giulia tinjeste dupa oficializarea relatiei cu fotbalistul Costin Manea

Cintareata Giulia Anghelescu traieste, de aproape sase ani, o poveste de dragoste alaturi de Costin Manea, fiul fostului antrenor al nationalei de tineret a Romaniei, Nicolae Manea. Desi nunta era planificata pentru acest an, cei doi au decis sa-si amine oficializarea relatiei din cauza proiectelor profesionale in care sint implicati. Atit Giulia, cit si Costin reprezinta exceptia de la regula: nici unul nu a avut in paralel escapade amoroase. De altfel, secretul longevitatii relatiei lor este faptul ca renunta la alte indeletniciri, rezervindu-si timpul necesar unul pentru celalalt. Desi nu locuiesc impreuna, Giulia viseaza deja la momentul cind ii va face o fetita lui Costin. Acest lucru se va intimpla dupa mariaj, intrucit bruneta nu vrea sa fie o mireasa cu burta la gura.

Raluca (Bambi) asteapta inelul de logodna de la Nicolae Mitea

Internationalul roman, Nicolae Mitea a vrut-o ca iubita pe jumatatea blonda a trupei Bambi, Raluca Tanase. Solista i-a stirnit interesul in urma unei emisiuni tv, si, prin urmare, fotbalistul a facut tot posibilul si a aflat numarul ei de telefon. A sunat-o si asa a debutat idila lor. In prezent, cuplul are la activ numeroase certuri si impacari, atit in particular, cit si televizate, dupa ce si-au expus rufele murdare in public. Moda de a avea iubit fotbalist a prins-o si pe blonda, care s-a obisnuit cu vacante exotice si cadouri scumpe. Certurile ivite de-a lungul timpului intre ei s-au datorat momentelor de ratacire ale lui Nicki, cum il alinta cintareata. Acesta a dat curs diferitelor propuneri facute de reprezentantele sexului frumos, ajungind, la un moment dat, sa accepte o intilnire cu o asa zisa admiratoare infocata, care, de fapt, era o ziarista de monden. Intre timp, apele s-au mai limpezit, iar cuplul a revenit la sentimente mai bune, planificindu-si in aceasta luna o vacanta exotica in Emiratele Arabe Unite. Cu aceasta ocazie, este posibil ca Raluca sa primeasca si mult asteptatul inel de logodna.

Manechinul Mihaela Tudor, iubita oficiala a lui Ianis Zicu

Fotbalistul Ianis Zicu are faima de hartuitor de vedete. Poftind la nurii unor frumuseti mioritice precum Alina Crisan (ex - A.S.I.A.), Diana (ex - POPS), Andra, Raluca Moianu, Laura Andresan etc. Don Juanul balonului rotund s-a lovit de refuzul unora dintre ele. Pentru ca nu toate au cedat insistentelor sale, se pare ca fotbalistul ar fi apelat chiar la agresiuni verbale. In urma aventurii pe care Zicu a avut-o cu regina r&b, Cristina Spatar, aceasta a ramas cu buza umflata, fiind parasita de iubit chiar inainte de nunta. Infidelitatile de care a dat dovada Ianis au stat la baza numeroaselor certuri, despartiri si impacari cu iubita oficiala, manechinul Mihaela Tudor. Cadourile costisitoare si vacantele exotice au determinat-o sa accepte, pina la urma, reconcilierea cu Ianis. Pentru a deveni sotie de fotbalist, bruneta a trecut cu vederea escapadele viitorului sau sot. Mariajul celor doi a fost anuntat pentru aceasta vara.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.