Prezentatoarea "Duminicii in familie" a fost intotdeauna o fire deschisa, care spune ce gandeste si nu pare sa-i fie teama de consecinte. Nu demult, considera, intr-un interviu acordat ziarului nostru, ca ar fi prea blanda sa-l numeasca pe Traian Basescu "animal", dupa ce a jignit-o pe ziarista Antenei 1. La scurt timp dupa aceasta declaratie, Mihaela marturiseste intr-un interviu acordat agentiei NewsIn, ca la varsta majoratului a facut un avort pe cand se afla in a patra luna de sarcina.

Declaratia Mihaelei a venit in contextul vizionarii catorva filme romanesti care au participat la TIFF. Contrar obiceiului, anul acesta, prezentatoarea tv a vizionat doar filmele autohtone, sarindu-le pe cele straine: "Si eu vin de ani buni la TIFF, ma duc la festivalurile din Bucuresti, am lucrat la festival, sunt un om de festival si, de fiecare data, sincer, ma bateam sa ma duc la filmele straine. Anul asta, am fost numai la filmele romanesti".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.