Sotia lui stefan Banica jr. a fost surprinsa de paparazzi revistei SPY la orele diminetii, in trafic, afisand un comportament tipic de femeie insarcinata. Vedeta este din ce in ce mai obosita, casca fara sa-si mascheze gestul cu mana si isi ajusteaza manichiura cu dintii.

Aflata deja in cea de-a patra luna de sarcina, Andreea Marin nu se gandeste inca sa renunte la emisiunea care a consacrat-o, "Surprize, Suprize". Prezentatoarea se resimte insa, acuzand in ultima vreme o stare accentuata de nervozitate si somnolenta specifica gravidelor. Asa se explica faptul ca zana, pana acum foarte atenta cu imaginea ei, a cazut in plasa paparazzilor, care au fotografiat-o rozandu-si unghiile si cascand de zor. Desi se zvonise ca Augusta, sotia magnatului media Valeriu Lazarov, ar fi urmat sa o inlocuiasca pe viitoarea mamica, Andreea este hotarata sa prezinte emisiunea pana la inchiderea sezonului. Mai mult, Andreea si-a adaptat si garderoba, afisand in ultimele editii ale show-ului de la TVR 1 rochite create special pentru femeile gravide.

Ia lectii de la Banica

in premiera, Andreea va filma in aceasta vara la Hollywood, insa nu a vrut sa dea inca detalii legate de acest nou proiect: "Sunt constienta ca obtinerea unui rol nu echivaleaza cu statutul de actor", a declarat prezentatoarea tv. stefan, sotul ei, este cel care ii da lectii de actorie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.