S-au mutat impreuna, s-au logodit, si-au anuntat prietenii ca se casatoresc, au rupt relatia in urma cu doua saptamani, iar acum formeaza din nou un cuplu. Cosmina Pasarin si DJ Pagal au imprumutat parca din obiceiurile conjugale ale cuplului Bahmuteanu-Prigoana, cei doi fiind renumiti pentru desele divorturi si impacari.

Silviu Prigoana a incercat chiar sa o peteasca pe Cosmina pentru fiul sau cel mare, Honorius, omul de afaceri recunoscand ca i-ar placea ca fosta vedeta Playboy sa-i fie nora. Un alt pretendent, speculat de presa, a fost si primarul Constantei, Radu Mazare, invitat impreuna cu Cosmina in show-ul lui Prigoana, de la Romantica. "in momentul in care ziarele ma cuplau cu Radu Mazare, eu si Andrei (DJ Pagal) eram deja impacati si fericiti. Desi suntem foarte ocupati cu proiectele la care lucram, am decis sa gasim timp si pentru relatia noastra", a declarat frumoasa bruneta, care e curtata intens de televiziuni pentru a prezenta emisiuni de divertisment. Pana sa se desparta acum doua saptamani, Cosmina si DJ Pagal isi facusera planuri de casatorie, dupa opt luni de convietuire.

Vedeta telenovelei "Chiquititas", de la Kanal D, nu a renuntat insa la inelul de logodna pe care il primise de la Andrei si s-a hotarat sa-l poarte, in semn de prietenie. Decizie inteleapta, se pare, tinand cont de recenta impacare a celor doi.

Apreciat in Olanda

Nascut pe 19 octombrie 1978, Andrei Radu Motoc, alias DJ Pagal, este nelipsit de la evenimentele "Liberty Parade", unde mixeaza in fata a peste 10.000 de oameni. in 2006, Pagal este numit "cel mai bun DJ roman" si incepe sa castige notorietate si in cluburile din Amsterdam, acolo unde este foarte indragit.