O firma cu doar zece angajati face profit maxim pentru fosta gimnasta, care si-a vindut casa din Paris, nu mai este vecina cu Eric Clapton si isi construieste o vila pe cheiul Dimbovitei.

Cum a fost pentru fiul tau, Paul Dylan, prima lui vizita in Romania?

Cred ca placuta. A avut ocazia sa-si cunoasca bunicul. A fost tot timpul vesel. Chiar am iesit cu familia mea in oras, iar Dylan le zimbea tuturor celor pe care-i intilnea. Ma bucur ca nu-l sperie multimea, este extrem de sociabil, asa l-am invatat de mic. Cind va mai creste va avea ocazia sa vada toate casetele cu ce a facut la prima lui vizita in Romania, pentru ca l-am inregistrat aproape tot timpul. S-a descurcat bine la prima lui calatorie cu avionul peste Ocean, a dormit cam tot drumul.

Dylan pare extrem de atras de mingea de fotbal. Il vom vedea peste citiva ani in nationala antrenata de Victor Piturca?

Sa vedem daca ii va mai placea fotbalul cind va mai creste. Noi nu il vom obliga sa faca ceva ce nu-i place, el va alege. Am mers cu el si in sala de gimnastica. Deocamdata nu s-a agatat de nici un aparat, se multumeste sa se rostogoleasca pe saltele (n.r. - ride).

Cine te ajuta cu cel mic?

In Romania, mama. Nici nu ar admite sa las copilul cu altcineva, s-ar supara rau. In SUA, sint cam patru persoane care se invirt in jurul lui. Pentru ca vrem sa-l avem tot timpul sub ochii nostri, la office am creat pentru el o minicresa. Are acolo un patut, un balansoar, DVD-uri si casete cu care sa-si ocupe timpul. Printre cei care au grija de Dylan se afla si o fosta colega de-a mele de la Onesti. Iuliana Marcu, actuala Roman, a inceput gimnastica la Onesti in acelasi timp cu mine, sub indrumarea sotilor Karoly. Ea nu a facut insa performanta. Intrucit copiii ei sint deja studenti, si-a dorit sa vina in America sa ma ajute cu cel mic. Si mie imi convine foarte tare pentru ca in afara de mine Dylan mai are o persoana cu care sa vorbeasca romaneste. Bart ii vorbeste in engleza.

A invatat Dylan vreun cuvint romanesc?

Deocamdata spune doar mama si tata, in rest ne intelegem pe limba lui. Am observat ca intelege cam tot ce-i spun. Imi dau seama din gesturile lui.

Bart se descurca si el bine cu limba romana. Il inscrii si pe el la un curs intensiv?

Nu, nu. Ajunge cit stie. Si asa intelege prea mult. Eu ce mai discut cu familia mea? Sa stie el tot?

Pai te va da de gol Dylan...

Pina creste Dylan, eu si Bart vom fi batrini si ce secrete o sa mai avem?

Cu citeva luni in urma ai inregistrat citeva melodii pentru copii. I-au placut lui Dylan?

Deocamdata, el nu le-a ascultat. Doar Bart a avut privilegiul si i-au placut foarte tare. (Fantastic!, a completat-o Bart). De altfel, a si invatat citeva versuri din "Vai saracul pui de cuc" pe care le-a cintat cu mine. (n.r. - ride)

Te gindesti si la o surioara pentru Dylan, avind in vedere ca atit tu, cit si Bart mai aveti frati?

Nu. Noi am inceput tirziu cu copiii, asa ca ne oprim la Dylan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.