De ziua ei, pe 10 iunie, diva a cantat pe malul marii pentru ca apoi sa continue petrecerea la Bucuresti, cu familia. Seara si-a luat zborul spre Las Vegas, unde era asteptata de multi prieteni, printre care si de actorul Armand Assante.

Pe 10 iunie, Lori a implinit 37 de ani. Ca o artista care se respecta, cantareata a fost la datorie chiar si de ziua ei si a petrecut in campul muncii prima parte a zilei, pentru ca, mai pe seara, sa-si ia zborul spre America. In Las Vegas, caci acolo va petrece doua saptamani, Loredana este asteptata de multi prieteni, printre care se numara si actorul Armand Assante sau regizorul Francis Ford Coppola.

Chiar de ziua ei, diva a fost invitata la o petrecere privata pe malul marii, unde a sustinut un recital de exceptie in stilu-i caracteristic, care a smuls ropote de aplauze din partea audientei. Gazdele nu au uitat ca este ziua ei si i-au facut cateva surprize care au emotionat-o foarte tare pe sarbatorita: i-au cantat "La multi ani!", au coplesit-o cu daruri, un tort foarte frumos si multe artificii ce au inviorat atmosfera. "Ziua mea a inceput inca de seara si m-a prins ora 12 noaptea cantand pe scena. Ce poate fi mai frumos decat ca, de ziua ta, sa ii bucuri pe alti oameni si ei, la randul lor, sa te rasplateasca cu aplauze", a marturisit Loredana.

Dupa escapada de pe malul marii, artista s-a intors in Bucuresti si a continuat apoi ziua de nastere alaturi de familie si cei mai apropiati prieteni, intr-o petrecere data chiar la ea acasa. Sotul si fetita ei, Elena, i-au pregatit multe surprize frumoase si au facut-o sa se simta ca o printesa. Au rasfatat-o cu multe cadouri, ba chiar si-au pus sortul de bucatarie si i-au pregatit felurile preferate de mancare. Prietenii apropiati au fost si ei prezenti si i-au cantat "La multi ani!". Cu parere de rau, Lori si-a luat ramas bun pentru ca o chema America.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.