Andreea Marin, prezentatoarea emisiunii "Surprize, Surprize" de la TVR 1, a declarat pentru NewsIn ca, in cazul in care ar renunta la televiziune, isi doreste sa aiba cit mai multi copii, deoarece i s-ar potrivi "profesia" de mama.

Faptul ca va avea, in decembrie, un copil nu-i va afecta in niciun caz, in sens negativ, viata profesionala, a spus Marin. "Sint convinsa ca imi voi descoperi noi valente", a spus aceasta. "Traim intr-o epoca in care femeile puternice nu-si mai pun problema ca un copil le poate afecta viata profesionala", a completat Marin. Emisiunea "Surprize, Surprize" se va incheia, asa cum moderatoarea a anuntat deja, astfel incit nu se pune problema unui concediu de maternitate cu gindul la emisiune, potrivit vedetei. "Au trecut noua ani si este cel mai longeviv show de televiziune din Romania, cu un succes care a insemnat locul intii in ierarhia audientelor de simbata seara pe tot parcursul acestei perioade", a spus Marin, care a completat, "am idei noi, si, dupa ce voi deveni mama in decembrie, am de gind sa le pun in practica". Deocamdata nu se pune insa problema unei continuari a show-ului ce are un format preluat din Spania si nici a inlocuirii prezentatoarei.

"Este adevarat ca emisiunea este strins legata de numele meu, dar eu cred in tinerii talentati din generatiile ce vin dupa mine si pot fi oricind un dascal bun pentru altcineva, asa cum si eu am invatat de la colegii mei din Spania", a spus Marin. Vedeta a recunoscut ca, in Spania, inlocuirea prezentatorului emisiunii nu a dus la rezultate pozitive, dar a spus ca nu vrea sa faca supozitii si ca fiecare tara are experientele sale. "Pina nu incerci nu ai de unde sa stii". Aceasta a adaugat ca i-ar lipsi televiziunea in cazul in care ar renunta vreodata la ea, pentru ca este a doua ei familie.

I-ar placea sa faca televiziune si in alta tara

"Exista insa etape, in viata fiecarui om, iar fiecare are frumusetea ei. Eu am hotarit acest lucru si stiu ce fac", a comentat ea. "Puteam sa ma culc pe o ureche si sa continui fara probleme, intrucit rezultatele spectacolului de simbata seara au fost exceptionale mereu, dar pot mai mult si voi face mai mult", a declarat aceasta. Andreea Marin a spus ca i-ar placea sa-si continue cariera in televiziune si in alta tara. "Am filmat in colturi diverse ale lumii, in unele locuri cu echipe straine, in care doar eu eram romanca, si se pare ca acolo unde este vorba despre profesionalism, hotarele sint anulate", a precizat prezentatoarea "Surprizelor". "Pe platoul de filmare nu exista idei preconcepute. Iti faci treaba bine sau nu, asta e important", a incheiat Andreea Marin, care a completat ca este prea devreme sa se gindeasca la prezentarea unei alte emisiuni in Romania.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.