Cristina Spatar este hotarata sa revina in forta in lumea muzicala. Desi proiectele ei anterioare nu au ramas neobservate, Cristina vrea acum si mai mult.

De aceea, reprezentata de o noua agentie de management, artista incearca noi parteneri si in zona de productie muzicala, cat si in zona de imagine.

Destul de afectata de seria de informatii aparute in presa in ultima perioada, Cristina a decis sa rupa tacerea: "Daca tot apar pe diverse coperti de reviste si cotidiane, as prefera sa o fac cu fapte reale din viata mea si nu cu inventii independente de mine. "

Desi astepta sa ajunga intr-un stadiu mult mai avansat cu noul sau proiect muzical, inainte sa faca publice detaliile, Cristina poate deja sa anunte aparitia vara aceasta a unui nou single care va fi cu siguranta in playlist-ul fiecarei petreceri estivale. in toamna urmand sa lanseze pentru fani un album cu peste 10 piese.

Piesa va fi o colaborare cu Mike, o voce abia iesita in mainstream, perfecta insa pentru a o completa pe Cristina in noua piesa.

Despre viata personala a Cristinei, ea ne-a declarat nonsalant: "imi voi pastra viata sentimentala departe de paginile ziarelor. in plus, datorita noului proiect muzical si a firmei de imobiliare si de constructii pe care o am impreuna cu o prietena buna, sunt destul de ocupata si viata mea se imparte strict intre birou, intalniri, studio, filmari si puttinele ore pe care le am pentru mine".

Asadar, la inceputul acestei luni Cristina Spatar va pune la dispozitia fanilor noul single Cristina "Amore", atat pe undele radio-urilor din toata tara, cat si pe televiziunile de specialitate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.