Elvetianul de la care fosta actrita a primit un Bentley, pe care insa il va restitui cand acesta il va cere, are o iubita oficiala, plus un baiat dintr-o relatie cu o alta romanca, din Galati
Este cunoscut faptul ca, de ceva vreme, desi nu a mai produs nimic in lumea artistica, Lili Sandu se plimba intr-un Bentley care pe piata auto costa aproximativ 200.000 de euro. Masina nu-i apartine fostei vedete, ci elvetianului Mark Chouraqui, omul din umbra care a aparut in viata acesteia. Tocmai pentru ca miliardarul are o iubita oficiala, relatia lui cu Lili Sandu este tinuta in secret, cei doi intalnindu-se fie in locuri bine pazite de ochii curiosilor, fie in afara granitelor. Mai implicata in aceasta poveste pare a fi actrita, Mark neavand de gand sa ajunga la altar. Barbat bine si cu bani, in viata elvetianului s-au perindat multe femei frumoase. Ceea ce nu se stie, dar probabil cunoaste Lili Sandu, este faptul ca omul de afaceri are si ceva obligatii, chiar daca nu este casatorit.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.