Paris Hilton a fost trimisa din nou la inchisoare dupa ce eliberarea sa dintr-un centru de detentie dupa doar trei zile de carcera, din motive medicale care nu au fost dezvaluite, a fost contestata de Parchetul din Los Angeles, informeaza bbc.co.uk.
Paris Hilton a fost eliberata, joi, din inchisoare, din motive de sanatate, dupa doar trei zile de detentie, si urma sa-si execute restul sentintei la domiciliu, dar parchetul din Los Angeles a contestat eliberarea si a convocat-o din nou, vineri, pe mostenitoare. Starleta a iesit urlind de la tribunal dupa ce i s-a spus ca trebuie sa se intoarca din nou la inchisoare pentru a-si ispasi pedeapsa de 45 de zile de detentie pentru ca a incalcat restrictiile eliberarii conditionate si s-a urcat la volan desi avea permisul suspendat pentru conducere in stare de ebrietate. Hilton va sta citeva zile la un centru de tratament de la inchisoarea Twin Towers din Los Angeles pentru teste medicale si psihiatrice. Purtatorul de cuvint al serifului din Los Angeles, Steve Whitmore, a declarat ca in acest timp se va decide la ce inchisoare va fi transferata mostenitoarea celebrului lant hotelier.

De cind s-a reintors in detentie, Paris Hilton refuza sa manince si sa doarma si i se administreaza medicamente psihotropice. Totusi, mostenitoarea lantului hotelier a anuntat ca le-a spus avocatilor ei sa nu faca recurs la decizia de a fi trimisa din nou la inchisoare. "Faptul ca ma aflu in inchisoare este, de departe, cel mai greu lucru din viata mea", a spus starleta intr-un comunicat dat publicitatii de avocatul ei, Richard Hutton. "In decursul ultimelor zile, am avut mult timp de reflectie si cred ca am invatat din aceasta experienta". Simbata, Hilton a fost vizitata, pentru mai bine de doua ore, de psihiatrul ei, Charles Sophy. Ea sta singura intr-o camera care are o usa de sticla si este pazita in permanenta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.