Se doreste a fi un cameleon. Poate asa se si explica multitudinea de nume pe care le are. Doamnelor si domnilor, Sean John Combs, alias Diddy, Puff Daddy, Puff, Puffy, Bad Boy Da Man si P. Diddy.

Este adevarat ca Jennifer Lopez te-a inspirat pentru noul tau album "Press Play"?

In acest album mi-am aratat sentimentele. M-am folosit de fiecare experienta pe care am trait-o, inclusiv relatia mea cu Jennifer. Am avut relatii cu multe femei de calitate, iar ea este una dintre ele. Am ramas in continuare prieteni si asta este foarte bine. Dar acum sunt cu Kim si ma concentrez numai asupra ei. Am avut problemele noastre, iar unele dintre ele m-au inspirat pentru cateva dintre melodiile de pe acest album. Am vrut sa dau mai multa profunzime acestui CD, sa trec dincolo de bani si stralucire.

Ai fost indragostit de Jennifer Lopez?

Relatia mea cu Jennifer a fost reala. A fost dragoste adevarata intre noi. Cand eram cu ea, eram in al noualea cer. Ne simteam foarte bine. Insa n-am putut sa ma dedic ei asa cum si-ar fi dorit. N-am vrut sa ma casatoresc cu ea. Era o poveste de dragoste adevarata, insa nu asa cum traiesc acum alaturi de Kim.

Intentionezi sa te casatoresti cu Kim?

Vreau sa ma insor, insa cand ma voi simti in stare. Daca voi face pasul acesta, Kim va fi aleasa. Insa nu vreau sa esuez la acest capitol. Am avut problemele noastre, insa este cea mai lunga relatie de pana acum. Kim a stiut intotdeauna ca vom fi impreuna. Chiar si atunci cand eram cu Jennifer. Mi-a spus ca ma voi intoarce la ea intr-o zi.

Cum pastrezi romantismul in relatia voastra?

Imi fac mult timp pentru Kim. Am fost la Paris de curand si am vizitat Turul Eiffel. Am baut sampanie, ne-am sarutat. Apoi am fost la un hotel fabulos unde am facut sex nebun ore in sir. Imi place sa comand frisca si capsuni.

Cu ce te-ai imbracat pentru petrecerea Vanity Fair?

Am foarte mare grija de felul in care arat. Asa ca m-am gandit mult cu ce o sa ma imbrac la Oscaruri. M-am plictisit de smochinguri, asa ca mi-am cumparat material - lana gri-argintie - si mi-am pus echipa sa-mi faca un costum aparte. Am simtit nevoia sa-mi pun amprenta pe acest costum. Trebuia sa fiu atent la fiecare detaliu - pantofi Gucci, lanturi de diamante, cravata potrivita si o camasa. Apoi am inchiriat un apatament pentru mine si altul pentru hainele mele. Imi place sa tratez procesul de imbracat ca pe ceva special, indiferent de ocazie. Am mai multe modele de costum, toate facute de echipa Sean John, si petrec si o zi incercand diferite tinute. Asa ma pregatesc pentru o noapte in oras.

Si ce anume faci, mai exact?

Cand ma imbrac pun niste Marvin Gaye. Invit cativa oameni in camera mea si bem ceva. De obicei comand sampanie, desi nu prea ma dau in vant dupa aceasta bautura. Lumea crede ca-mi place din moment ce cheltui atatia bani pe ea, insa prefer votca sau tequila. Du o mica petrecere de imbracat. Pentru mine este o experienta foarte senzuala, asa ca trebuie sa fie pe langa mine si cateva fete. Iar cand ies din camera ma simt uimitor. Si nu e vorba numai de haine, ci si de cum te simti in respectiva tinuta. Daca te imbraci dupa un anumit ritual, daca faci din iesitul in oras o ocazie speciala, atunci te vei simti minunat, indiferent in ce esti imbracat.

Iti place mai mult compania femeilor sau cea a barbatilor?

Nu consider femeile doar ceva frumos la care sa te uiti. Chiar im place compania lor. Si ma straduiesc sa fiu cuminte. Dar cateodata este foarte greu.

De ce te considera femeile irezistibil?

Nu cred ca sunt cel mai aratos barbat de pe aceasta planeta. Eu mi-as da nota 7,5 din 10. Dar am invatat ca ceea ce este important este felul in care te prezinti. Secretul consta in ceea ce lasi tu altora sa vada. Daca un barbat este increzator in fortele proprii, atunci femeile se vor indragosti de el.

Crezi ca esti obsedat de felul in care arati?

Da. Si nu mi-e rusine deloc sa recunosc acest lucru. Sunt obsedat de felul in care arat, de hainele cu care ma imbrac, de masinile pe care le conduc si de bijuteriile pe care le port. Barbatii trebuie sa inteleaga cat de importanta este infatisarea. Imi place sa cred ca sunt un adevarat cameleon, ca Madonna. Am un dressing de 1.000 mp si peste 100 de perechi de pantofi. Ma gandesc la fiecare lucrusor pe care il pun pe mine. Si nu as putea sa ma intalnesc niciodata cu o femeie care nu se gandeste cel putin la fel de mult la felul cum arata.

Cine sunt idolii tai?

In ceea ce priveste stilul, idolii mei sunt Frank Sinatra si Cary Grant. Dar nu as indrazni niciodata sa le copiez hainele. Ma inspir din modul lor de a se imbraca si imi pun amprenta personalitatii mele. Apoi, idolul meu absolut este Audrey Hepburn. Mai imi place Madona. Imi place ca se mentine sexy. Jennifer Lopez este superba. Asa cum Kim Porter este o doamna foarte stilata. Si cred ca si Victoria Beckham are stil.

Esti prieten cu familia Beckham. Cum ai cataloga stilul lui David?

David este cel mai stilat si cel mai "cool" barbat care exista. Intelege ce inseamna stralucirea. David este prietenul meu. Vorbim saptamanal la telefon. Stiu ca si lui ii place stilul meu, pentru ca are multe produse din linia mea vestimentara. Arata foarte bine pe el. Ma bucur ca el si Victoria vin in Los Angeles. O sa-i vad mai des. Imi voi face intotdeauna timp pentru David Beckham.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.