Rasfat. Rusoaica a refuzat oferta de a fi protagonista unui serial despre ea insasi la Romantica
Cantareata nu a fost deloc tentata sa accepte rolul principal intr-o telenovela inspirata din viata ei, considerand ca timpul alocat filmarilor i-ar da peste cap programul. Extravaganta si succesul la public al Annei Lesko a starnit nu doar interesul organizatorilor de spectacole, ci si pe cel al producatorilor de televiziune. Printre cei care s-au gandit ca viata rusoaicei ar putea constitui un bun subiect de serial s-a numarat si postul Romantica.

Mai-marii televiziunii amintite i-au propus vedetei sa fie protagonista unei telenovele, insa, surpriza, Anna a fost mai degraba incurcata, decat flatata de aceasta oferta. Cu toate ca in trecut a jucat alaturi de echipa Divertis, de aceasta data ea nu s-a mai aratat interesata de actorie, desi, in spatele respectivei telenovele, se afla un nume cu greutate in domeniu, cel al lui Valeriu Lazarov.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.