Hilar. Potrivit avocatului George Papu, acesta este argumentul cu care avocata vedetei contraataca acuzatiile unei reviste de scandal
In urma cu doua zile, prima etapa a procesului intentat de Oana Zavoranu unei publicatii de scandal s-a incheiat, potrivit avocatului George Papu, in favoarea revistei. Vedeta nu a lasat lucrurile astfel si a decis imediat sa faca apel. Mai mult, aceasta a cerut daune morale in valoare de cinci miliarde de lei vechi. Desi, initial, sotia lui Pepe a solicitat despagubiri de un leu, neinteresata de bani, ci doar de satisfactia de a avea castig de cauza, acum este hotarata sa falimenteze revista. Aflat de partea cealalta a baricadei, aparatorul publicatiei ne-a declarat ca lucrurile stau putin altfel. "Dupa ce a aflat ca este scutita de taxa de timbru (e actiune civila deviata din penal), avocata Oanei s-a ridicat cu pretentii cerand 500.000 de lei, daune morale", ne-a spus George Papu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.