Se porneste de la nivelul liderilor de opinie si pana la cetatenii de rand, a caror contributie cumulata poate avea o influenta mai mult decat semnificativa in sprijinul celor defavorizati. "Chiar si un leu conteaza", spunea Adriana Stoica, director executiv la fundatiei United Way. Si de aici porneste si indemnul celor care organizeaza evenimentul: "Fiecare dintre noi putem da o mana de ajutor, pentru ca oricine este binevenit. Putinul nostru poate fi multul altora. Asadar, deschideti-va sufletul si intoarceti-va privirea spre cei napastuiti de soarta! Au nevoie de noi si, daca ne unim puterile, ii putem ajuta. Putem face atat de putin, dar sa conteze atat de mult!".

José Carreras, unul dintre cei mai importanti artisti ai secolului XX, este recunoscut pe plan mondial atat pentru cariera sa de succes, cat si pentru activitatea dinamica prestata in sprijinul comunitatii, fiind fondatorul organizatiei de lupta impotriva leucemiei "The José Carreras International Leukemia Foundation".

Noi vedete vin sa sprijine Gala "Charity Dinner", evenimentul organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel si L.A. Entertainment Intl. United Way Romania doreste sa ii motiveze pe semenii nostri la strangerea de fonduri in beneficiul celor defavorizati si de a stimula donatiile corporative pentru cauze caritabile. In ajutorul organizatorilor vin din ce in ce mai multe vedete care doresc sa arate ca oamenii defavorizati au nevoie de ajutorul nostru in orice moment, nu doar cand au loc dezastre ale naturii. Andra, Gabriela Szabo si Andreea Banica sunt cei mai noi voluntari. Acest eveniment organizat la standarde internationale are misiunea de a trage semnalele de alarma atat de necesare pentru comunitatea noastra, trebuie sa fim alaturi de semenii nostri si sa renuntam sa ne aducem aminte de ei doar in momentul in care vedem o stire la televizor.