'Let's talk about it' este titlul ultimului single lansat aseara de formatia Akcent in Clubul Twice. Inca de cand s-au lansat, Adi, Sorin, Mihai si Marius au devenit patru personalitati puternice si diferite, cu un stil tonic si lejer, debordand de energie si cu o muzica pe masura.
In anul 2001, cu hit-ul 'Ti-am promis', au reusit sa ramana pe cea mai inalta pozitie a topurilor muzicale saptamani in sir. Au vandut peste 150.000 de unitati cu albumul 'In culori' (Disc de Platina), au ajuns sa fie cea mai buna trupa la MTV, iar in prezent, este prima trupa, dupa O-Zone, care ajunge si cucereste cu adevarat Europa. Anul acesta si-au lansat albumul ''King of Disco', material care contine 11 piese si are un sound occidental. De altfel, toate cele 11 titluri sunt in limba engleza, semn ca baietii vor sa-si continue traseul international inceput acum doi ani.

Dar cum Romania este tara lor natala, iar fanii de aici sunt cei care i-au sustinut permanent si le-au dat incredere, acestia au intaietate. Astfel, baietii de la Akcent au ales ca lansarea noului single ''Let's talk about it' sa aiba loc la Bucuresti, in Club Twice. Pentru ca este locul unde au venit de fiecare data cu mare placere atunci cand au sustinut concerte sau au vrut sa se distreze cu prietenii. 'Dragoste de inchiriat', 'French Kiss', 'Jokero' si multe dintre hiturile ce i-au consacrat, au fost piesele pe care toata lumea a cantat si a dansat alaturi de ei. Panouri luminoase, proiectii pe pardoseala si forme inalte din inox, plus alte elemente futuriste de reucuzita au fost 'decorurile' cu care gazdele si-au intampinat invitatii. Toti petrecaretii au profitat de prezenta unei cabine fotografice pentru a-si face poze cu prietenii, li s-a facut body painting si s-au amuzat cu un joc interactiv, prin care imaginea fetei lor era redata pe trupuri animate, care dansau in clipuri muzicale. Apoi a venit momentul mult asteptat al noptii. Concertul trupei Akcent si lansarea noului lor single - 'Let's talk about it'. Baietii au deschis recitalul cu hitul international 'French Kiss' si au continuat cu 'Dragoste de inchiriat', 'King of Disco' si cu alte cantece binecunoscute de toata lumea. Petrecerea a continuat si dupa concert, animata de baietii de la HI-Q, prezenti, ca in fiecare miercuri, in Club Twice la VIP Party.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.