Gisele Bundchen este fara indoiala cea mai importanta stea a modei mondiale ce a participat la Saptamana Modei de la Rio de Janeiro, dar vedeta de origine germana crescuta in sudul Braziliei a ajuns pe prima pagina a ziarelor pentru criticile pe care le-a adresat pozitiei Bisericii Catolice impotriva folosirii prezervativelor si impotriva avorturilor.
Gisele Bundchen, care a defilat marti noapte pe catwalk reprezentand casa de moda Colcci a declarat pentru ziarul Folha de S. Paulo ca pozitia Bisericii Catolice fata de folosirea prezervativelor este depasita pentru ca ea provine din perioada in care 'femeile si barbatii se casatoreau virgini'. 'In ziua de azi nimeni nu mai este virgin in noaptea nuntii', a comentat modelul de origine germana. 'Cat despre interzicerea folosirii prezervativelor... este o propunere ridicola. Sa ne gandim doar la bolile ce se pot transmite daca nu este folosit prezervativul', a declarat modelul in varsta de 26 de ani pentru publicatia citata. 'Cum este posibil sa nu vrei ca oamenii sa foloseasca prezervativul, dar sa te opui si avorturilor? Este imposibil', a mai adaugat ea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.