Cintaretul George Michael a fost nevoit sa-si anuleze unul dintre concertele de la Dublin, dupa ce a renuntat si la concertul de la Praga, din cauza ca unul din camioanele care transportau echipamentul de scena a avut un accident aproape de iesirea din Romnia, informeaza Irish Examiner.
George Michael urma sa sustina doua concerte la arena RDS din Dublin, pe 6 si 7 iunie. Promoterii spectacolului irlandez au indicat ca reparatiile temporare au permis desfasurarea primului concert din Irlanda, dar ca spectacolul de ieri va fi aminat astfel incit celelalte date ale turneului sau european 25 Live sa fie respectate conform programului. Accidentul s-a produs pe traseul Bucuresti - Praga, in dreptul localitatii Savirsin, la sfirsitul saptaminii trecute. O mare parte a podiumului special utilizat in timpul concertelor a ramas prins in camionul implicat in accident


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.