Paris Hilton a fost eliberata din inchisoare din motive de sanatate, dupa doar trei zile de detentie, si isi va executa restul sentintei la domiciliu, au informat autoritatile din Los Angeles, citate de Reuters.
Reactie - Inainte de a fi trimisa acasa, lui Paris Hilton i-a fost pus un dispozitiv electronic in jurul incheieturii. Starleta isi va petrece restul din pedeapsa de 20 de zile de inchisoare la domiciliu, a declarat Steve Whitmore, angajat al L.A. County Sheriff. El a precizat ca decizia eliberarii starletei a fost luata din motive medicale.

Starleta, in varsta de 26 de ani, a fost condamnata la 45 de zile de inchisoare, redusa ulterior la 23, pentru ca a incalcat restrictiile eliberarii conditionate si s-a urcat la volan, desi avea permisul suspendat pentru conducere in stare de ebrietate. Starleta a stat singura, intr-o celula dintr-o sectie speciala, si a fost separata de restul detinutelor in timpul "sejurului" sau de trei zile in inchisoare.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.