Cintareata Daniela Gyorfi si iubitul acesteia, George Tal au anuntat ca-si vor legaliza relatia pina la sfirsitul acestui an. Desi nunta a fost aminata de nenumarate ori pina in prezent, acum fericitul eveniment depinde de aparitia unui copil in viata cuplului.

In prezent, iubitul cintaretei este liber de contract. "Cununia civila va avea loc pina la sfirsitul acestui an. S-a reglementat situatia cu actul de divort al lui George. A fost tradus. Nu mai exista probleme in acest sens" ne-a declarat fericita Gyorfi. Pentru ca isi doreste foarte mult sa devina mama, ea a renuntat de ceva timp la pilulele contraceptive, insa sarcina se lasa asteptata. Cu toate acestea, solista este optimista si si-a planificat, pentru anul viitor, chiar si nunta: "In functie de momentul in care voi ramine insarcinata, vreau sa fac nunta o data cu botezul." - ne-a dezvaluit ea planurile matrimoniale. Cei doi si-au rezolvat si problemele legate de religie. Avind in vedere ca ea este ortodoxa, iar George Tal este catolic, cuplul va fi binecuvintat totusi de un preot. "George este din tata in fiu catolic, iar eu din mama in fiica ortodoxa. Nu am de ce sa renunt la religia mea si nici George la a lui. Impreuna am vorbit cu un preot care ne-a explicat ca religiile noastre au foarte multe lucruri in comun. Ne va binecuvinta un preot ortodox, care vine de obicei si ne sfinteste casa. Copilul pe care il vom avea, il vom boteza in rit ortodox."

Iubitul ii administreaza banii

In ceea ce priveste vacanta, Daniela si iubitul sau si-au aminat-o pentru luna ianuarie a anului viitor. Principala preocuparea a lor este sa-si onoreze obligatiile contractuale si sa stringa bani. Au de gind sa puna pe picioare o afacere si sa-si achizitioneze o masina spatioasa pentru deplasarile la concerte. Cintareata detine pina in prezent trei apartamente, pe care vrea sa le inchirieze in viitorul apropiat. "Nu pot sa zic ca sint nici bogata, nici saraca, dar cistig intr-adevar bine. Nu am depasit milionul de euro. Mai am de adunat. O sa incepem si o afacere. Vrem sa ne luam si o masina de teren. In plan este si nunta asta pe care o vom face anul viitor, iar in rest sringem bani la ciorap". Pentru ca stie ca este foarte risipitoare cind vine vorba de shopping, Daniela si-a delegat iubitul sa-i administreze banii. "De partea financiara se ocupa George, eu decit ii cheltui." - ne-a marturisit ea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.