Lebada neagra a modei, Naomi Campbell, se confrunta cu multe probleme, sentimentale si profesionale, si da semne ca a ajuns la o etapa a vietii cand ar dori sa se maturizeze, cel putin asa lasa de inteles ultimele ei declaratii. Supermodelul s-a saturat sa mai alerge dupa barbati si, mai nou, se lasa in voia lui Dumnezeu pentru a-si gasi jumatatea. Mulatra a ajuns la concluzia ca doar Cel de Sus ii va putea scoate in cale persoana potrivita.

Naomi, in varsta de 34 de ani, a declarat ca s-a saturat sa se gandeasca ca nu-si va gasi partenerul de viata si este sigura ca acesta va aparea cand se va astepta mai putin. "De cele mai multe ori, cred ca viitorul meu sot este undeva acolo. Dumnezeu mi-l va scoate in cale tocmai cand ma astept mai putin. Sunt sigura de asta si ma las in voia Celui de Sus", a declarat Campbell. Pana acum, vedeta a avut o agenda sentimentala incarcata, caci a trecut prin patul lui Mike Tyson, al lui Robert De Niro, al basistului trupei U2, Adam Clayton, al bosului Formulei 1 Flavio Briatore si, ultimul pe lista, multipremiatul Usher.

Spovedanie de vedeta

O alta etapa, mult mai interesanta, a confesiunilor sale vine insa din zona drogurilor, caci Naomi a fost o experta cu diploma in "euforice artificiale". Mai nou, topmodelul, care sustine ca s-a lasat definitiv, se pocaieste in public si povesteste pe la televiziuni cat era de aproape de distrugere din cauza acestora. "Era o forma de rebeliune, dar nu vreau sa mai resimt aceasta durere", declara vedeta cumintita. Prima sa "priza" de droguri dateaza de la 24 de ani, cu 10 ani in urma deci, dar Naomi sustine ca s-a oprit "inainte de a se intampla ceva autodistrugator. Devii nervos, farmecul tau se duce, ca si stralucirea tenului. Dar cel mai mare pericol al drogurilor e faptul ca iti dau prea multa incredere in tine si incepi sa te crezi indispensabil, desi nimeni nu e indispensabil", a descris plastic manechinul efectele viciului pe care da asigurari ca l-a parasit definitiv.

Fite de star

In ciuda acestei strategii de mea culpa totala, Naomi, o veterana a podiumurilor de moda, risca sa nu mai fie solicitata ca model, dupa ce i-a exasperat pe designeri cu mofturile ei. Nu mai departe de saptamana trecuta, englezoaica a intarziat peste o ora la prezentarea lui Gharani Strok, punand in pericol evenimentul. Nici stilista favorita a printesei Diana, Amanda Wakeley, nu doreste sa o mai solicite pe veterana, motivand ca "exista alte fete pur si simplu magnifice. Comportamentul lui Naomi demonstreaza o lipsa totala de respect, ea da de inteles ca le e superioara tuturor". Se vede deci ca efectele secundare ale anilor cu multa "pudra" nu au disparut inca.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.