N-as insista cu OTV-ul si cazul baiatului care s-a aruncat de la balcon, daca nu mi-ar fi parvenit, in exclusivitate, o stire megaultrasupersenzationala.

Ieri-dimineata, la ora 6, in garsoniera la Diaconescu aveau loc dezbateri, IN DIRECT, despre nefericitul eveniment. Nu va apucati sa recititi, ca ati inteles bine: la ora sase dimineata, IN DIRECT!

Deci eu cred ca aceste deliruri incontinente de la OTV se desfasoara dupa tipicul unei nunti: pe la 19, sosesc invitatii, sint primiti de Diaconescu cu o sampanie si un piscot si incep sa despice problema in saispe.

Pe la 20, in prima pauza publicitara, li se aduce mizilicul, insotit de-o tuiculita, ceva, pe la 22, in a doua pauza, vin sarmalele, pe la 24, apar fripturile, pe la 2 dimineata, primele cafele, ocazie cu care se striga si darul, dupa modelul urmator: "Invitatul Vasile Corcodus, psiholog la cresa «Trei ursuleti», daruieste masa cu urmatoarea supozitie aberanta: Bogdan Costache nu s-a sinucis! Si-a inscenat sinuciderea ca sa poata fugi in Germania".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.