Desi tocmai a fost decorata cu putin invidiatul trofeu Zmeura de aur, Halle Berry a rupt gura targului cu toaleta de James Bond Girl, pe care a afisat-o la asa-zisa gala de decernare a premiilor.
La varsta de 38 de ani, Halle, care are si un Oscar in palmares, se numara in continuare printre cele mai sexy actrite americane, in ciuda faptului ca a jucat in filme de un gust indoielnic, gen "Swordfish", "X-Men", "Gothika" si "Catwoman".

Spre fericirea admiratorilor sai, actrita mulatra si-a dezgolit sanii fara complexe si, mai mult, s-a declarat "total eliberata si scapata de grija ca fac ceva rau. Mi-a permis sa-mi folosesc corpul ca un instrument, si asta mi-a dat un sentiment benefic". Halle s-a declarat foarte atasata de costumul ei de Catwoman, "esenta intregului film. E un costum care iti da putere datorita sex-appealului evident din momentul in care il imbraci. Toti avem defecte, dar un astfel de costum ti le ascunde".

In acelasi timp, actrita crede ca faptul de a fi o femeie frumoasa nu a ajutat-o cu nimic in dragoste, caci "iubirea e dificila oricum. Frumusetea e, in esenta, lipsita de sens".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.