Frumoasa Cristina Cepraga, alias Kitty, cunoscuta de multi ca fosta VJ la MTV, a parasit in urma cu sapte luni Romania, cu destinatia Italia. Chiar daca unii nu i-au acordat prea multe sanse, tanara, absolventa a Academiei de Teatru si Film din Bucuresti, a obtinut de curand un rol in cel mai recent film al cunoscutului regizor italian Ivan Zuccon. Acesta i-a propus romancei sa apara in pelicula "Bad Brains", un film inspirat dupa povestea lui Enrico Saletti, "Just Before Delirium", iar tanara, cucerita de scenariu, a spus un "Da" categoric. Thriller-ul este produs in doua versiuni, italiana si engleza, iar filmarile vor avea loc la inceputul lunii aprilie, in Venetia. Frumoasa Cristina a mai colaborat cu o celebritate, Tony Zecchinelli, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de vedete din Italia.

Mandra de tot ceea ce a realizat in acest timp, Cristina nu a uitat insa de unde a plecat, spunandu-ne ca "echipa cu care lucrez momentan a spus ca scoala romaneasca de teatru este una dintre cele mai bune din lume, pentru ca ne ghidam dupa metoda lui Stanislavski. Sunt mandra ca am facut facultatea in Romania, o scoala cu potential si cu succes".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.