Corina Danila este, mai nou, patroana unui salon de cosmetica, alaturandu-se astfel altor vedete din Romania care si-au deschis o afacere.
Denumit "Caresse", salonul este lucrul cu care Corina se lauda cel mai mult in prezent, mai ales ca are in dotare un aparat de masaj performant, care te scapa de celulita. Vedeta telenovelei "Numai iubirea" a incercat pe propria-i piele binefacerile aparatului unic in Romania care a ajutat-o sa revina la conditia fizica pe care a avut-o inaintea nasterii fetitei sale Rianna. Motivul lansarii in aceasta afacere este lamurit de Corina: "Pentru ca voiam sa am un lucru al meu. Nu mi-am propus sa castig foarte multi bani, ci sa fac ceva care depinde numai de mine".

Corina nu este singura vedeta care a ales sa aiba in paralel cu viata de scena o afacere profitabila. Daniela Gyorfi isi rotunjeste veniturile la un coafor, "Daniela cosmetics", unde isi si schimba culoarea si forma podoabei capilare cu ajutorul propriilor angajate. Anda Adam are, la randul ei, un salon de manichiura in Mall, unde domnisoarele isi pot pune si unghii false dupa ultimul racnet. Soparla, Hiena si Vierme, cei trei componenti ai trupei Animal X, au dovedit ca sunt baieti intreprinzatori atunci cand au deschis Club Essenza. Complexul de infrumusetare atrage o multime de clienti din lumea showbiz-ului autohton, gratie patronilor celebri, dar si a serviciilor deosebite. Investitia s-a ridicat la suma de 400.000 de dolari, iar cladirea are doua nivele unde gasesti un bar, magazine, sala de fitness si de aerobic.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.