Oana Zavoranu si Pepe ii vor avea nasi de cununie pe sotii Prigoana, dar bruneta ii "impune" miliardarului o clauza speciala.
Zvonurile care anuntau o ruptura intre Oana si viitorii ei nasi, Adriana si Silviu Prigoana, sunt infirmate de sotia lui Pepe. "Nu ne-am certat niciodata. Ei sunt un cuplu adorabil si ne-ar placea sa ne fie nasi, asa cum am stabilit initial", ne-a declarat Oana, care insa i-a pus miliardarului o "clauza" neobisnuita. "Voi bate palma cu Prigoana, dar cu o singura conditie. El a spus ca pune deoparte cate un ciorapel pentru fiecare cuplu pe care il naseste, dar eu vreau o pereche mai speciala, marca Wolford (firma austriaca, de lux, lider in industria de lenjerie). Asta ar fi conditia sa ne fie nas", a anuntat Oana. Altfel, vedeta s-a hotarat sa dea cartile pe fata referitor la colaborarea cu Valeriu Lazarov, in proiectul telenovelei "Oana". "M-am saturat de atata neseriozitate. Eu am fost cea care a renuntat la serviciile lui. Proiectul a fost amanat continuu, nu s-a filmat absolut nimic, nu s-a facut nici un casting, eu eram singurul actor din distributie. Voi face totul singura sau cu ajutorul postului Romantica", a declarat artista.

Colaborarea cu Romantica ii prieste de minune Oanei Zavoranu, care va avea propria emisiune de divertisment, de luni pana joi, in iulie si august. Oana o va inlocui in prime-time pe Teo, aflata in vacanta. "Este un format care imi place si mi se potriveste", a spuns vedeta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.