Doi ani a asteptat Dinu Maxer, dupa despartirea de Nicoleta Luciu, pana sa-si duca acasa noua cucerire.

Frumoasa Deea, in varsta de 18 ani, s-a mutat in urma cu doua saptamani in apartamentul lui din Titan, acolo unde Maxer si Luciu si-au trait intens povestea de amor.

A uitat-o pe senzuala Nicoleta, si-a lansat un album solo, e medic rezident, se pregateste de spectacole pe litoral si e indragostit pana peste cap de actuala sa iubita. Dinu Maxer a revenit in show-biz cu proiecte noi, atat in plan profesional, cat si in viata intima. in urma cu doua luni si-a lansat primul album solo, dupa despartirea de trupa AXXA, iar acum doua saptamani a facut un pas important in relatia cu Deea, solista cu care are si un duet. Cei doi s-au mutat impreuna, in apartamentul din Titan, acolo unde Dinu a locuit opt ani impreuna cu Nicoleta Luciu.

Pe Deea nu pare s-o deranjeze acest mic "amanunt", dimpotriva, ea a preluat toate treburile gospodaresti, fiind o specialista in ciorbite si tocanite. Vara aceasta cei doi vor sustine concerte pe litoral.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.