Jurnalista devenita intre timp actrita porno a fost un pion important in scandalul consumului de droguri in care a fost implicat fotbalistul Adrian Mutu. Actrita de show-uri erotice a declarat la vremea aceea presei engleze, ca Adi Mutu consuma regulat cocaina impreuna cu partenerele de sex.

Ultima bomba pe care Laura a lansat-o in presa le implica pe cantareata Daniela Gyorfi si pe modelul Andra Teodorescu, despre care actrita spune ca s-au prostituat. In editia de ieri a revistei "Soc", Andresan nu se sfieste sa declare ca ii place sa faca sex si le blameaza pe cele care nu recunosc acest lucru si pozeaza in "femei cuminti".

"Eu sunt impacata cu mine, s.g p..a si imi place si o spun cu voce tare, in timp ce ele, mai nou, se tin cuminti dar au uitat perioada de prostitutie pe care au tranzitat-o, sa zicem asa", declara Laura, referindu-se la Gyorfi si Andra Teodorescu, despre care adauga: "Sunt multe parasute in show-bizz-ul nostru si nu ma intereseaza viata nimanui, nici nu am timp macar, de asa ceva. Dar atunci cand ma calci pe coada nu mai sunt femeia dulce, ci scroafa dracului. Asa ca sa nu vorbeasca Daniela Gyorfi de mine sau Andra Teodorescu si sa ma faca tarfa, inainte sa se uite in ograda lor. Cat despre Daniela, nu eu neaparat, ci 1.000 de oameni intr-un club i-au dat m..e cand au auzit numele ei".