Ambitioasa cum o stim, Oana Zavoranu s-a saturat de pretentiile lui Valeriu Lazarov si a decis sa-si realizeze singura telenovela inspirata din viata sa.
Actrita l-a anuntat, in mod oficial pe Lazarov ca renunta la colaborarea cu el si va scoate 2 milioane si jumatate de euro din buzunar pentru realizarea ei pe cont propriu. Alaturi de sotul ei, latin-loverul Pepe, vedeta are de gind ca, pina la sfirsitul anului, sa finalizeze serialul si sa-l ofere acelei televiziuni care va da mai mult. Deja are trei oferte si o va alege pe cea care va plati cel mai bine. "In jurul datei de 15 mai am decis sa renunt la proiect, l-am anuntat pe Lazarov, dar si conducerea de la Romantica despre intentiile mele.

Au mai existat discutii intre mine si Lazarov, dar am crezut ca putem ajunge la o intelegere. Nu s-a putut, iar eu am dreptul exclusiv asupra acestei telenovele inspirate din viata mea. Am primit un mail de la Lazarov, in care ma ruga sa continuam colaborarea, dar i-am spus franc ca nu", ne-a marturisit Oana. Actrita si-a infiintat recent o casa de productie impreuna cu sotul ei si a inceput deja lucrul la telenovela. Cu televiziunea Romantica a ramas in relatii bune, mai ales ca ei nu au nicio vina in controversa dintre ea si Lazarov. In toamna, bruneta va avea doua emisiuni la acest post.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.