Dupa ce a trecut pe la Bacau, caravana "Dansez pentru tine", aflata in cautarea noilor concurenti pentru editia din toamna a emisiunii, a ajuns luni la Tulcea. Aici, Iulia Vantur a urcat pe cel mai vechi vas de razboi cu propulsie de abur din Europa.

Daca in primul oras caravana a adus dansul in strada, la Tulcea, dupa cum era de asteptat, acesta s-a mutat pe apa. Aflata la prima sa vizita la preselectia "Dansez pentru tine", Iulia Vantur a fost insotita de Adrian Tapciuc, baletul emisiunii si trupa XXL cu Radu Rupita in frunte pe cel mai vechi vas de razboi cu propulsie pe abur din Europa. Adus la Tulcea de mai bine de patru ani, vasul, care dateaza din 1883, s-a tranformat in ring de dans, informeaza postul de televiziune.

Alexandra Tomescu si Ionut Paval i-au insotit si ei si au dezvaluit celor prezenti secretele dansului invatate in show. Faleza orasului de la Dunare s-a umplut de oameni dornici sa danseze cu vedetele emisiunii si sa se inscrie in concurs. incantata de primirea tulcenilor, Iulia Vantur vrea sa poata fi alaturi de caravana "Dansez pentru tine" in cat mai multe dintre orasele pe care aceasta le va strabate.

Tulcea s-a remarcat si prin multitudinea de etnii de la preselectie: greci, turci, tatari, aromani, lipoveni, rromi si rusi. Toti au adus pe ring o parte din cultura lor si cele mai frumoase dansuri traditionale pentru a cuceri juriul format din Dana Rogoz, Edi Stancu si Mihai Petre. Coregraful Edi Stancu s-a declarat cucerit de reprezentatii, in timp ce Mihai Petre a incercat sa "fure" pasi specifici acestor dansuri.

Si pentru ca la Tulcea caravana s-a intersectat cu turneul "Toata lumea danseaza", seara s-a incheiat cu un concert marca stefan Banica Jr.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.