Premiera. Vedeta jura ca nu a mai avut parte de asa o experienta de cand prezinta Din dragoste

Povestea prezentata in emisiunea din seara aceasta este una clasica, cea dintre doi tineri care se iubesc. Se spune chiar ca alcatuiesc cel mai frumos cuplu din Petrosani. Ana are 18 ani si e inca la liceu, iar Ciprian, 29. S-au cunoscut ca in filme, dupa cum povesteste chiar Ciprian: "Am vazut o fata inalta pe strada, care incerca sa-si repare bicicleta, m-am oferit sa o ajut. Mi-a zambit, iar timpul s-a oprit in loc. Atunci am stiut ca va fi dragostea vietii mele." Au trecut peste obstacole - de la varsta, la diferente sociale si culturale. Ana este o eleva eminenta, cu inclinatii artistice, cu credinta in Dumnezeu (el o insotea deseori la biserica, desi nu e ortodox), iar Ciprian, fara prea multa scoala, lucreaza ca lacatus in Petrosani. Parintii Anei l-au acceptat cu greu si nici acum nu sunt foarte deschisi cand vorbesc despre viitor.

Ciprian isi vrea iubita inapoi

De altfel, tanarul crede ca tocmai ei sunt motivul despartirii de iubita sa. Ciprian i-a cerut ajutorul lui Mircea Radu, pentru ca-si vrea dragostea vietii inapoi. Motivele separarii sunt dintre cele mai diverse. Ciprian s-a mai vazut si cu alta fata, ea s-a suparat, el a inceput sa o hartuiasca cu telefoane si sms-uri... In cele din urma, fata, sfatuita de parinti, a facut plangere la politie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.