In urma inseminarii artificiale, Andreea Marin este insarcinata cu un singur copil. In numai patru luni, vedeta a luat in greutate foarte mult, lucru care constituie o amenintare serioasa, ce se poate solda chiar cu un avort spontan.

Dupa cum stim, Andreea este insarcinata in luna a patra, dupa mai multe tratamente pentru fertilizare urmate in toamna anului trecut. Ceea ce nu stiam este ca Zana poarta in pantece un singur copil. Fiind vorba de fertilizare in vitro, ne-am fi asteptat la o sarcina gemelara cel putin, insa este confirmat faptul ca Andreea va da nastere unui singur copil la o clinica din Paris.

Vedeta TV se afla intr-o stare buna din punct de vedere medical, dar are nevoie de ingrijire atenta dupa episodul petrecut in urma cu cativa ani, cand a pierdut prima sarcina. "Nu numai femeile care nu sunt scolite, atunci cand decid sa devina mame, nu fac suficiente vizite la medic", a spus prezentatoarea Surprizelor, care este imaginea fundatiei "Copii sanatosi". "Nu vreau sa li se intample si altora ceea ce mi s-a intamplat mie. Sunt aici pentru ca am invatat din propria experienta", a declarat sotia lui Stefan Banica, dupa ce a pierdut o sarcina in urma cu doi ani.

A treia incercare este cu noroc

Pentru a evita inca o tragedie, Andreea Marin, mai fericita ca niciodata acum ca este din nou insarcinata, nu mai doarme pe o ureche si merge la controale peste controale si nu oriunde, ci la cele mai scumpe clinici care au in dotare cei mai buni medici. Vedeta nu a declarat niciodata ca ar fi fost inseminata in vitro, insa nici nu a negat acest lucru. Zvonurile circula repede intotdeauna si mai ales acela ca prof. Bogdan Marinescu de la Spitalul "Panait Sarbu" s-a ocupat de sarcina Zanei Surprizelor.
Se pare ca sarcina ar fi prins abia la a treia sau a patra incercare, din cauza problemelor de sanatate si stresului in care lucreaza Zana. Nu se stie exact ce procedeu s-a folosit. Medicii s-ar fi putut limita la stimularea ovulatiei cu preparate hormonale, dar in cazuri mai grele se recurge la fertilizare in vitro. Materialul seminal prelevat de la partener este folosit pentru fecundarea unui ovul recoltat, in afara corpului, iar produsul de conceptie se reimplanteaza in uter. De regula, medicii insamanteaza patru-cinci ovule pentru a fi siguri ca se va "prinde" macar unul. Tanara mamica e grijulie, asa ca doreste sa nasca la Paris, fapt pentru care a facut vizite repetate in capitala Frantei. Ea a fost ajutata si de Amalia Nastase, sotia cunoscutului tenisman Ilie Nastase, care i l-a recomandat pe specialistul francez cu care si aceasta a nascut cele doua fetite.

Desi se afla doar in luna a patra de sarcina, Andreea si-a adaugat in palmares nici mai mult nici mai putin de sase kilograme. Nu ar trebui sa neglijam faptul ca este vorba de o sarcina unica aflata la inceput. Oare ce se va intampla peste cateva luni? Andreea ar trebui sa-si faca probleme nu numai referitor la aspectul fizic, pentru ca acesta este cel mai putin important in cazul de fata, dar din punct de vedere al sanatatii ar putea sa aiba probleme. In decembrie expira si contractul cu TVR in ceea ce priveste emisiunea "Surprize, surprize...", insa se zvoneste ca Zana ar renunta pentru cativa ani la televiziune pentru a-si focaliza intreaga atentie spre copil, dupa ce a fost sfatuita de cei apropiati sa o lase mai moale cu munca si mai ales cu statul in picioare, dat fiind problemele cu care s-a confruntat in trecut.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.