Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier, s-a predat, duminica, autoritatilor de la un centru de detentie din Los Angeles, unde isi va ispasi pedeapsa primita pentru ca a incalcat restrictiile eliberarii conditionate si s-a urcat la volan desi avea permisul suspendat, informeaza BBC.
Stirea a fost confirmata de avocatul starletei. Pedeapsa lui Paris Hilton, in virsta de 26 de ani, a fost redusa de la 45 la 23 de zile pe motiv de buna purtare. Inainte de a se preda, Hilton a fost prezenta la ceremonia de decernare a premiilor MTV Movie unde a fost tinta ironiilor. Paris a declarat reporterilor ca ii este foarte frica, dar ca este pregatita sa-si ispaseasca pedeapsa. Hilton va sta intr-un modul cu 12 celule care sint locuite de cite doua prizoniere.

Centrul de detentie din Lynwood, California, care adaposteste aproximativ 2.000 de prizonieri, este rezervat celebritatilor, oficialilor publici, ofiterilor de politie si altor personaje cu statut inalt in societate. Oficiali din politie au indicat ca Hilton va beneficia de aceleasi privilegii ca si colegele sale. Printre acestea se numara posibilitatea de a utiliza telefonul, recreare in aer liber, vizionarea unor emisiuni de televiziune si o ora acordata zilnic pentru dus. Paris nu va beneficia de masuri de siguranta suplimentare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.