Claudia de la Sexxy a fost cu prietenii la iarba verde.

Daca n-ati stiut chestia asta, se cheama ca ati trait degeaba pina acum. Eu am stiut-o, fiindca sint mereu cu ochii atit pe marile valori ale Romaniei, cit si pe emisiunile care le promoveaza.

Treaba cu iarba verde am aflat-o de la "Povestiri adevarate" si tot de-acolo am aflat ca numita Claudia revine pe piata muzicala, impreuna cu noua ei trupa de dansatori: "De-acum inainte ne puteti vedea in spectacolele cele mai mari, dar si in cele mai mici", a declarat emotionata Claudia.

Eu n-as vrea sa pierd nici un spectacol, dar nu stiu cum naiba sa procedez. De alea mari sa zicem ca as putea afla din presa, dar ce ma fac cu alea mici? Rog toate caminele culturale din tara sa ma aiba in vedere si sa-mi trimita invitatii la redactie. La fel ii rog si pe cei care vor organiza, in urmatoarea perioada, nunti, botezuri si taieri de mot.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.