Cei doi iubiti au petrecut cateva zile de vis in Statele Unite. in prima lor vacanta de cand sunt impreuna, Anda si Victor nu au ratat principalele obiective din Las Vegas si New York, dar nici magazinele de lux din Manhattan.

Mama cantaretei locuieste foarte aproape de Manhattan si le-a fost ghid celor doi indragostiti, care s-au acomodat imediat cu diferenta de fus orar. Pe parcursul celor cateva zile cat au stat la New York, ei au vizitat Time Square, Empire State Building, Statuia Libertatii, au mers la shopping si s-au infruptat din specialitatile culinare locale.

Dupa New York, au plecat cu totii la Las Vegas, orasul cazinourilor fascinandu-l pe Victor: "N-ai cum sa te plictisesti in Las Vegas! N-am mai vazut nicaieri atat de multa lumina ca acolo. Din avion, privelistea e superba! Hotelurile sunt fabuloase, nu cred ca exista vreunul sub 5 stele!", a spus vedeta Pro TV.

Au mers doar cu metroul

Daca in Bucuresti Anda si Victor sunt dependenti de masinile proprii, in vacanta ei au mers numai cu metroul. "New Yorkul e urias si am avut noroc ca mama Andei sta aproape de Manhattan. in rest, am mers numai cu metroul si autobuzul. Ne-am simtit excelent, mai ales ca lumea nu se uita ciudat", spune Victor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.