Cei doi soti au impanzit vila in care vor locui cu camere de luat vederi, dotand-o si cu o cabina a portarilor care-i vor supraveghea zi si noapte
Andreea Marin si Stefan Banica junior dau senzatia ca-si doresc sa se mute intr-o adevarata fortareata, in care nici musca nu intra. Preluand ad-litteram modelul de securizare al cladirilor ce gazduiesc ambasadele, cei doi soti si-au amplasat, zilele trecute, camere de luat vederi ce pot monitoriza cele mai ascunse unghiuri din jurul vilei pe care acestia si-au ridicat-o in zona Tei, inclusiv vecinii ce i-ar putea privi de la balcon, din cladirile din apropiere. Banicii ard probabil de nerabdare ca ultimele detalii in ceea ce priveste utilitatile vilei in care vor astepta venirea pe lume a copilului sa fie puse la punct. Dupa o lunga supraveghere a muncitorilor care au ridicat imobilul, Andreea poate rasufla usurata. Totul va fi asa cum si-a dorit. Unul dintre lucrurile pe care le-am remarcat ca preocupare excesiva a Zanei este asigurarea unui grad ridicat de intimitate si siguranta al casei, in care se va muta cel mai probabil luna aceasta.

Dupa ce s-au asigurat, prin montarea contoarelor de citire a gazelor si curentului in afara imobilului, ca nu vor fi deranjati de angajatii responsabili cu examinarea consumului, cei doi soti au trecut la masuri mai eficiente de securitate. Pe langa camerele de luat vederi, acestia au ridicat si o cabina pentru portarii care le vor supraveghea casa zi si noapte.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.