Disperare. Hotarata sa-si mentina silueta, vedeta apeleaza la fel de fel metode conventionale si neconventionale
Considerata un etalon al elegantei si feminitatii, vedeta de la Prima TV face sacrificii peste sacrificii ca sa-si mentina statutul. Si ii este destul de greu, mai ales ca are un metabolism lenes care nu-i permite extravagante culinare. Andreea Raicu cheltuieste bani si timp pentru a-si mentine silueta. Cursurile de tae-bo, pe care le urmeaza de ceva timp, nu par sa dea rezultatele asteptate.
Recent, bruneta a consultat un nutritionist care i-a alcatuit o schema alimentara personalizata, in functie de metabolism si istoric medical. Si, ca sa fie sigura ca efectele sunt rapide si garantate, a mai incercat o metoda, se poate spune, neconventionala. Iubita lui Tudor Chirila si-a infipt un ac in ureche. De fapt, a acceptat o varianta de tratament mai putin folosita la noi in tara. Terapeutul caruia i-a cerut ajutorul i-a aplicat un dispozitiv ascutit pe lobul urechii, in dreptul centrului nervos responsabil cu apetitul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.