Se imbraca la nunta de la croitorul lui Bush

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru nunta pe care o vor avea peste trei saptamani la Palatul Snagov. "Va fi nunta anului! Ce Irinel si Monica Columbeanu?! Mult peste toate nuntile de pana acum, caci la Claudiu e nunta de spartani!", ne-a declarat nasul Cristi Borcea.

Daca fina lui, Diana, nu vrea "din superstitie" sa vorbeasca despre rochia de mireasa, cumparata de la Milano, Claudiu e mult mai transant: "Am dat 3.000 de euro pe costum. L-am comandat la Roma, la un celebru designer italian, ca, de altfel, si nasul meu!" Costumele poarta eticheta lui Carlo Pignatelli, un designer de la care se imbraca presedintele Americii, George W. Bush.

Ca sa fie acceptati pe lista de clienti, "nasul" Borcea si "finul" Niculescu au intervenit "cu pile": "L-a sunat Adi Mutu pe Pignatelli si a pus o vorba pentru noi. La acelasi creator de moda si-a facut rochia de mireasa si Consuelo (n.n. ? sotia fotbalistului de la Fiorentina). Eu am platit aproape 20.000 de euro, caci am comandat si costum si cravata si camasa, set complet ca sa fiu cel mai elegant nas al anului!", ne-a explicat Borcea.

Oferta de 100.000 de euro pentru a-si "vinde" nunta!

Pignatelli este in industria modei de 40 de ani, fiind specializat in tinute de gala. El este creatorul de moda preferat al unor fotbalisti de la Juventus sau AC Milan si al unor actori de la Hollywood. Pentru a transmite in exclusivitate "nunta anului", mai multe televiziuni au facut oferte celor doi miri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.