Pe Teo, fanii o iubesc inca de cind prezenta, impreuna cu Mircea Badea, matinalul de la Tele 7abc. Naturaletea, umorul si caldura cu care ne intra in case, valorau mult mai mult decit acel "90 - 60 - 90" cu care alinta ochiul divele micului si afurisitului ecran.

Mai tirziu, cind i s-a oferit un rol principal la Pro TV, vulcanica pitesteanca a devenit o vedeta in toata puterea cuvintului. Daca faceam imprudenta sa intru dupa ora cinci in chioscul de la parterul blocului, aveam de asteptat mult si bine dupa sticla cu apa, fiindca vinzatoarea se uita la televizor, la Teo. Dupa ce a plecat Teo de la Pro TV, lucrurile s-au schimbat radical. Puteam sa fac tirguieli la orice ora, fiindca televizorul raminea inchis. De citeva luni, vinzatoarea sta iar cu spatele la tejghea si ochii pironiti in TeoViziune.

Dar la ora opt seara, clientii ei fac exact acelasi lucru, dind marunt din buze: "Din cauza lu` Teo, nu mai poate omu` sa vada un film. Ca emisiunea ei da dependenta..." De ce da dependenta emisiunea lui Teo? Pentru ca, dupa o zi in care te-ai spetit muncind, iti aduce in sufragerie (sau in dormitor!) musafiri care iti descrunta fruntea, fara sa-ti ceara nimic in schimb. Pentru ca Teo insasi, sefa "ostilitatilor" de la Romantica, iti da senzatia ca te afli printre rude apropiate, povestindu-ti cum a fost fetita ei, Maia, la coafor, dar si ingrijorindu-se ca Maia va afla, intr-o zi, ca a fost adoptata.

Teo poate sa-l ia cu finete peste picior pe invitatul care behaie in loc sa cinte, si tot ea se topeste de dragul copiilor care valseaza stingaci prin platou. O asculta cu incintare pe adolescenta cu voce de aur, din Moldova, si, cind afla ca familia ei nu are un aragaz, ii promite ca ii va cumpara ea unul. Teo organizeaza campanii pentru salvarea unor copii bolnavi, dar ceea ce stiu mai putini, ea este prima care cotizeaza, de indata ce si-a sters lacrimile de compasiune.

Teo cinta frumos (desi Cotabita i-a spus sa nu cinte!), glumeste cu invitatii si practica o autoironie destul de rar intilnita in lumea vedetelor. Despre viata ei particulara se stie doar atit cit povesteste ea insasi, in emisiune. Tabloidele au scris ca s-ar fi casatorit in mare taina cu "domnul profesor", Marian Constantinescu, barbatul care ii statea alaturi deja de mai multi ani.

De la ea am aflat doar atit: intr-o emisiune, i-a aratat micutei Maia un medalion pe care il purta la git, spunindu-i "Aici esti tu si tati". Faptul ca refuza sa "dea din casa" nu se explica prin fumuri si ifose ci printr-o discretie si un bun simt definitorii, de altfel, pentru tot ce se intimpla la Romantica. Ceea ce se vede cu ochiul liber, este ca Teo are o echipa care o iubeste foarte tare si o urmeaza cu fidelitate, oriunde. Si niste telespectatori, asijderea. Nu ne ramine decit sa-i uram Trandafirei sa se bucure din plin de cele 39 de petale (care par, de fapt, 29!) si sa ne insenineze serile, la cit mai multi ani!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.