De aproape doi ani, vedeta TVR, Catalin Maruta, si cintareata Andra formeaza un cuplu admirat si invidiat. Din vara trecuta, cei doi experimenteaza traiul sub acelasi acoperis si, din cite se pare, totul merge foarte bine. Se completeaza reciproc, iar gelozia nu si-a aratat coltii, deocamdata. Desi el are emisiune in timpul saptaminii, iar ea - numeroase concerte in weekend, cei doi se inteleg de minune si nu exista o rivalitate profesionala. Marea lor problema este timpul liber, de care nu prea au parte.

"Viata alaturi de Catalin este foarte frumoasa. Nu avem mult timp liber, dar in momentele pe care le petrecem impreuna, facem tot ce ne dorim: ne plimbam, mergem la un film, ne intilnim cu prietenii, mincam sau gatim." - ne-a marturisit cintareata. Convietuirea in acelasi apartament presupune si asumarea multor responsabilitati. Ei bine, cei doi indragostiti nu si-au impartit treburile gospodaresti, ci le fac impreuna: "Avem o viata moderna si frumoasa, ne iubim! Nu trebuie sa existe reguli in casa noastra, pentru ca totul sa mearga bine. Facem piata impreuna. Eu gatesc, pentru ca imi si place. Provin din zona Ardealului, unde se gateste foarte bine. Am norocul sa am linga mine o persoana care sa fie tot timpul atenta si sa ma ajute.

Catalin chiar se implica. Ne ajutam unul pe celalalt: unul spala rosiile, altul le taie, face salata, unul gateste" - ne-a relatat pe scurt Andra un episod petrecut in bucatarie. Desi avea anumite mincaruri de care nu se atingea, de cind i le prepara lui Maruta, Andra a descoperit ca au un alt gust! "Pina acum am declarat ca nu imi place spanacul, dar, pentru ca lui ii place foarte mult si am gatit pentru el, am inceput sa maninc si eu. Cred ca totul porneste de la creieras"- este convinsa ea. Sau de la inimioara, am spune noi... In ceea ce priveste savurarea cafelei de dimineata, am aflat ca nici unul nu este bautor de cafea. Tabietul matinal al celor doi indragostiti este iaurtul.

Puiut si Bumburut se pregatesc de nunta

Relatia Andrei cu Maruta isi urmeaza incet, dar sigur, un traseu bine stabilit. Dupa ce s-au apropiat mai mult, in urma filmarilor la un videoclip de-al cintaretei, in toamna anului 2005, cei doi au negat multa vreme ca sint impreuna. Ulterior, au fost surprinsi in ipostaze tandre de catre paparazzi, astfel incit si-au recunoscut, intr-un final, dragostea. In prezent, Andra si Maruta nu se mai feresc de ochii presei si chiar accepta sa vorbeasca despre relatia lor.

"Ne alintam si noi, ca toti iubitii. Ne strigam reciproc: Puiut, Bumburut, iar Catalin mai imi zice magiun de la dulceata"- ne-a declarat Andra. Cu ceva timp in urma, s-au logodit in mare secret la Venetia si se pare ca nunta este iminenta. "Mi-a oferit un inel. Ne iubim, ne simtim foarte bine. Locuim impreuna, in aceeasi casa. In ceea ce priveste actele, mai asteptam. Oricum, anul asta nu se va intimpla, pentru ca se insoara fratele meu. Inelul pe care il port este de logodna. Am mai multe de la Catalin. Am primit doua inele, dar unul este mai special: l-am primit la Viena si a fost un moment foarte frumos. Sa vedem cum va decurge aceasta relatie. Noi ne iubim si ne dorim sa ne mearga din ce in ce mai bine si sa ne casatorim la anul sau peste doi ani. Cum a zis si Catalin: Andra sa fie femeia cu care eu am sa ma insor!" - a conchis cintareata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.