AndreEA s-a pus pe treaba, imediat dupa ce a fost exclusa din grila de programe a postului Kanal D. Cu un clip nou, in valoare de 10.000 de euro, si cu lectiile de dictie pe care le urmeaza cu strasnicie, blonda si-a propus sa rupa gura targului.

Andreea Antonescu nu si-a temperat dorinta de a reveni in mare forta pe piata muzicala autohtona.

Dupa ce in urma cu cateva luni a fost nevoita sa paraseasca postul de televiziune al turcilor, Kanal D, unde a moderat emisiunea Telezvon,

cantareata nu sta cu mainile in san. Artista s-a ambitionat si a inceput sa tina cont de sfaturile celor dragi ei, care au sfatuit-o sa urmeze cursuri de dictie ce-i vor fi de folos pe viitor. Este stiut stiut faptul ca AndreEA tinde sa urmeze si o cariera in televiziune. si, pentru ca vrea sa devina o prezentatoare tv desavarsita, solista a inceput lectiile de dictie cu profesorul Ciurescu, pe care il plateste cu 50 lei pe ora. AndreEa promite cat mai curand si o lansare a celui mai nou videoclip, "Doua zile". Costurile acestuia sunt estimate in jurul sumei de 10.000 de euro, bani pe care fosta vedeta Playboy i-a scos din buzunar fara sa stea pe ganduri.

Iubitul o place cu lentile

AndreEA nu a avut prea multe schimbari de facut pentru videoclipul pe care tocmai l-a filmat. Lentilele albastre, pe care ea le poarta de patru ani, si culoarea parului vor fi aceleasi atuuri pe care ea mizeaza. Solista a tinut cont de preferintele iubitului ei, Traian, care o considera mai sexy cu ochii albastri.

inlocuita de Cream

Dupa ce Andreea Antonescu a rupt contractul cu postul Kanal D, producatorii emisiunii Telezvon i-au gasit repede inlocuitor. Job-ul de prezentatoare i-a revenit cantaretei Claudia Pavel, alias Cream.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.