Tanara actrita americana Lindsay Lohan s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare in California, la cateva zile dupa ce a fost arestata pentru conducere in stare de ebrietate, potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al actritei, Leslie Sloane.

"Pentru ca este vorba de o problema medicala, speram ca presa sa inteleaga gravitatea situatiei si sa respecte intimitatea lui Lindsay si a altor pacienti internati in aceasta institutie", a adaugat acesta.

Internarea lui Lindsay Lohan in acest centru de dezintoxicare a fost anuntata de mai multe publicatii mondene din Statele Unite, inclusiv de un binecunoscut site de stiri despre celebritati, tmz.com.

Pe acest site se indica faptul ca aceasta clinica, situata in Malibu, este aceeasi in care a fost internata cantareata Britney Spears in perioada februarie - martie.

Este pentru a doua oara cand Lindsay Lohan se interneaza intr-o clinica de dezintoxicare: in ianuarie, aceasta a fost internata intr-o clinica din apropiere de Los Angeles, dupa ce a marturisit public ca frecventeaza de mai multa vreme intalnirile organizatiei Alcoolicii Anonimi. in iulie 2006, Lindsay Lohan a fost apostrofata de un producator de la Hollywood, care i-a reprosat faptul ca se tine prea mult de petreceri si prea putin de filmarile la "Georgia Rule", film care a fost lansat de curand in cinematografele din America de Nord.

Lindsay Lohan a fost implicata intr-un accident de masina care a avut loc in Beverly Hills, la sfarsitul saptamanii trecute. Actrita a fost retinuta pentru conducere in stare de ebrietate, un delict cu atat mai serios cu cat aceasta nu a implinit 21 de ani, varsta legala pentru a consuma alcool in California.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.