Patricia este o bruneta focoasa in varsta de 22 de ani, nascuta in Medellin (Columbia), care a luat mintile multor barbati celebri. Printre cei care au facut o pasiune pentru ea s-a numarat si faimosul actor american Bruce Willis, cu care aceasta a avut in trecut o relatie plina de pasiune. Columbianca l-a cucerit mai nou pe manechinul roman de 27 de ani, Mario Catana, imaginea cunoscutei firme Armani. Cei doi s-au cunoscut la Milano, in urma cu cateva luni si se poate spune ca a fost dragoste la prima vedere.

in prezent, ei locuiesc impreuna intr-un cochet apartament din orasul italian si sunt mai fericiti ca niciodata: "O alint simplu AMO de la amore", ne-a marturisit emotionat Mario. Fost jurnalist, acesta a debutat in modelling in urma cu zece ani, colaborand cu agentii importante din Germania, Spania si Turcia. in 2004, a fost desemnat "Cel mai bun manechin al anului" in Romania, fiind ales sa pozeze pentru noul catalog de tinute vestimentare barbatesti de lux, marca Armani.

De-a lungul carierei sale, Mario a prezentat pentru firme de renume din strainatate - Hugo Boss, Francesco Smalto, Daniel Faret, Leonard Paris, Diesel, Gas, Nike, dar si pentru creatori romani precum Ingrid Vlasov, Razvan Ciobanu sau Laura Olteanu.