Cintaretul Mihai Traistariu a devenit imaginea firmei de bijuterii "Classic Jewells" din Malta, din partea careia artistul a primit suma de 12.000 de euro, potrivit unui comunicat. Cintaretul roman se va deplasa la inceputul lunii iulie in Valetta, capitala Maltei, unde va participa timp de trei zile la filmarea unui clip publicitar si la sedinte foto. Imbracamintea va fi aleasa de stilistii locali, iar Traistariu va avea posibilitatea sa-si aleaga din mai multe variante.

"Videoclipul de 30 de secunde va rula atit pe posturile de televiziune malteze, cit si pe panourile electronice de pe strazi, in timp ce postere uriase cu Mihai purtind inele, bratari sau lantisoare vor fi la orice colt de strada in Malta", se spune in comunicat. Traistariu a primit aceasta propunere inca din luna ianuarie, in urma succesului din Malta, unde a fost desemnat cea mai buna vocea masculina in 2006, iar piesa ``Tornero``, cea mai buna melodie a anului.

Dupa succesul de la Eurovision 2006, cind Mihai Traistariu a ocupat locul 4, cintaretul a mai facut reclama si firmei de imbracaminte "MED" din Grecia, dar si postului Radio "SMASH" din Cipru, alaturi de Anna Vissi, reprezentanta Greciei la Eurovision. Pentru doua saptamini Traistariu a fost si imaginea companiei "Cosmote`` din Grecia, in cadrul promotiei "Feel The Party", iar in Suedia, videoclipul "Tornero" a fost imaginea bancii "Skandia Banken`` timp de doua luni.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.