Prietenia dintre Ileana Lazariuc si Lili Sandu nu mai mira pe nimeni. Cele doua domnisoare, care au cintat cindva intr-o trupa si acum se lauda ca sint actrite de telenovele, au o slabiciune pentru barbatii cu bani. Nu de putine ori, vedetele au iesit in tot felul de cluburi, in Bucuresti si pe Litoralul romanesc, insotite de masculi bogati.

Daca Ileana l-a pierdut pe Ion Ion Tiriac, care s-a insurat cu Maria Marinescu, buna sa amica, Lili, a avut aceeasi soarta. Nu l-a putut tine linga ea pe Bogdan Stelea, care s-a indragostit de Mirela. Insa, cele doua domnisoare care se distreaza copios prin cluburi, si-au pus in gind sa se marite in aceeasi zi! E drept, nu au gasit inca mirii, dar ce mai conteaza, cind intentia lor este una clara si doresc nunti cu mare tam-tam, care sa aiba loc simultan. O minte rautacioasa ar putea sa-si puna intrebarea: oare, cele doua amice vor sa-si puna pirostriile in aceeasi zi, pentru a nu fi nevoite sa participe una la nunta celeilalte?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.