In viata lui Fuego se intimpla, in momentul de fata, un lucru minunat. Cintaretul va deveni, pentru prima data, tatic. Iubita sa, Ana Maria Ceausu, este insarcinata in doua luni, prilej de bucurie pentru artist. Inca nu stie daca va fi baiat sau fata, dar Fuego sustine ca isi va rasfata mult copilul. Iubita e o bruneta frumoasa, este impresar, iar povestea lor de dragoste, inceputa cu multa vreme in urma, este una speciala.

La ora actuala, Fuego este una dintre cele mai bune voci masculine din Romania. Acest lucru s-a vazut la concertul "Casa parinteasca", ce a avut loc, luni seara, la Teatrul National din Bucuresti. Aici, artistul a dat dovada talentului sau, a cintat live peste doua ore si jumatate, iar spectacolul i-a fost dedicat poetului basarabean Grigore Vieru. Pentru Fuego, cintecul si, acum, iubita care ii va darui un copil, reprezinta cele mai importante lucruri din viata sa.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.