Cele doua artiste au strans aproximativ 20.000 de dolari prestand in cluburi de cartier din America

Silvia si Angi, cele doua componente ale trupei Bordo, au trecut Oceanul pentru a presta pe verzis ori. Cum nu erau celebre incat sa castige bine in Romania, fetele au obtinut de un contract care sa le atenueze lipsa de concerte pe care o duceau in tara. Salvatorul lor, un impresar pe nume Branco, le-a propus un contract pe suma de 500 de dolari pe luna.

Desi au fost plecate doar cateva luni, romancele se lauda ca au facut vreo 20.000 de dolari. Sa nu va inchipuiti ca, odata ajunse acolo, a dat succesul peste ele si a plouat cu turnee si spectacole. Lucrurile au stat cu totul altfel.

Au muncit din greu, iar pentru a face bani romancele si-au sacrificat chiar si statutul de cantarete, coborand la cel de topless-iste. Cluburile in care au cantat si au dansat apartineau unor americani, unul dintre ei de origine romana, si erau situate in cartiere marginase ale oraselor New York si Chicago. Cum inainte de a se lansa in muzica cele doua au fost dansatoare, si-au dat repede seama cum sta treaba si s-au orientat spre dansul la bara.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.